top of page

Чарівними стежками Міжгірщини! (фото, відео)

Гори – це добре.

Коли ти тут, усе погане залишається внизу,

і на душі стає так легко…

У цьому змогли переконатися учні, батьки та вчителі Верхньовизницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, які у суботу, 12.10.2024р., мандрували гірською Воловеччиною та Міжгірщиною.

З чарівною природою Карпат зустрілися ще на світанку на Воловецькому перевалі. Далі для нас відкрило свої простори одне з семи чудес України – найкрасивіший водоспад Закарпаття – Шипіт.

А потім – ще цікавіше! Гора Гимба! Вона – одна з найвищих вершин гірського масиву Полонина Боржава. Підйомники підняли юних туристів на гору. Не передати почуття та емоції словами. Краса! Чарівність! Драйв! Тут ще раз переконались, що Карпати – свого роду океан, однією з найгарніших перлин якого є саме гора Гимба.

Хоч і втомлені, та все-таки не могли не відвідати найбільше високогірне озеро Синевир або, як його ще називають, Морське Око. А тут уже осінь заграла всіма барвами. Мабуть, жоден художник землі не зміг би зробити таку красу, як це вдалось Пані Осені. Різнокольорова гама краєвидів, свіже повітря, що несло в собі п’янкий аромат сосни та ялини, величезні дерева, чиста вода озера пройняті таємничістю та загадковістю.

І це ще не все. Адже на допитливих туристів ще чекав реабілітаційний центр бурого ведмедя, який розташований на території національного Природного парку «Синевир». На власні очі побачити живих ведмедів – чудове видовище.

Уже й сонце низенько сідає. Час додому. День пройшов цікаво, весело, пізнавально.

Ця мандрівка – незабутня!!!

Чекаємо наступну…

 

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page