top of page

Прощавай, дитинство миле, дзвоник золотий! (фото)

Теплий сонячний ранок. На шкільному подвір’ї вже галасливо. Учні 10 класів по-святковому прикрасили територію закладу. Усі з нетерпінням чекають дорогих випускників. І ось урочиста мить. На лінійку запрошують одинадцятикласників та їх класного керівника Уляну Василівну. Гарні, змужнілі, дорослі хлопці й дівчата стали в центрі уваги на святі Останього дзвоника.

27 випускників привітали та поблагословили священники Ярослав Долгош та Ілля Лях.

Керівник закладу Ольга Хайнас, підводячи підсумки навчального року, привітала всіх та вручила переможцям грамоти, подяки, похвальні листи та золоті медалі випускницям – Марині Ващинець, Марті Капац і Кароліні Репинець.

Приємним видався подарунок від Кольчинської селищної ради – грошова винагорода випускникам. Михайло Кушнір, старосла Верхньовизницького старостинського округу, також привітав випускників та вручив їм сертифікати,  подяку педагогічному колективу,  грамоту і сертифікат Кароліні Репинець,  призеру ІІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (вчитель Марія Тягур).

Перша вчителька Уляна Бобела та класний керівник Уляна Сенюк побажали випускникам щасливої долі під мирним небом. Батьки випускників Михайло і Марта Капаци та Наталія Репинець дали напутні слова й поблагословили своїх дітей хлібом та пшеницею.

Радість, сум, жаль переповнювали кожного з присутніх. Трепетними були хвилини підчас танцю випускників з батьками. Білі кульки, відпущені в небо випускниками, полинули далеко-далеко і дали надію кожному, що замріяне неодмінно збудеться.

Останній дзвоник – символ самостійного життя. Саме під його чарівні звуки шкільна родина відпустила дорогих одинадцятикласників у доросле життя.

Нехай будуть щедрими Божі ласки на життєвій стежині, милі й чарівні наші випускники.

 

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page